Ontspannen zingen in Houten

Zangcafe: Oeps 2 april!


In alle aankondigingen voor het zangcafe staat dat het zangcafe op 1 april wordt gehouden. Maar dit is een foutje in de Flyer, het zangcafe is namelijk op maandagmiddag 2 april, 2e paasdag.

Het zangcafe, het inmiddels drukbezochte open podium voor zangliefhebbers, viert vanaf september alweer het 5 jarig bestaan, samen met het 20 jarig jubileum van het Houtens MuziekCollectief (HMC), en het 10-jarig bestaan van het Theater. “Dat zullen we niet ongemerkt voorbij laten gaan, er volgt zeker een speciaal feestelijk zangcafe volgend seizoen!” Aldus Emily van Orsouw, Mede-organisator van het Zangcafe.die samen met Ri-Jean Mertens en Charles van der Dijssel van Reuring aan de Slinger het zangcafe organiseert. Samen zijn ze als zangdocent verbonden aan het HMC, en verheugen ze zich allebei op aanstaande editie. “Het thema van het Zangcafe op 2 april is muziek uit de jaren 60 en 70. Het is echt geweldig om ook jongeren in de zanglessen die we geven te zien stoeien met het Thema. Ouders halen hun lievelingsplaten van zolder om hun kinderen die muziek te laten horen, en alleen al die verbinding vind ik zo geslaagd!” Dus: Het zangcafe is op 2 april, aanvang 14:00, start 14:30! Voor meer informatie: www.zangcafe.nl


De Zangstudio; Zangles van Emily van Orsouw

Lid van het  Houtens Muziek Collectief

 

Ik geef lessen op maandag, woensdag en vrijdag aan de Hefbrug 1,  in Houten. 

 

De Zangstudio gaat zorgvuldig om met uw privacy,

Meer informatie hierover vindt u hier: Privacy

Al het Fotomateriaal is geschoten tijdens zanguitvoeringen, zanglessen en groepslessen.

Met dank aan Albert Wollaars. 

Mocht u het niet eens zijn met een plaatsing van een foto? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Neem contact op via het contactformulier

Of mail naar:

dezangstudio@gmail.com

 

Contact: