Ontspannen zingen in Houten

Meezingvideo - hoe doe je dat?De Uitleg:

Mail je eigen video naar dezangstudio@gmail.com

De Oefenvideo:
de songtekst :


Happy Together The Turtles


Imagine me and you, I do I think about you day and night, it's only right To think about the girl you love and hold her tight So happy together If I should call you up, invest a dime And you say you belong to me and ease my mind Imagine how the world could be, so very fine So happy together

I can't see me lovin' nobody but you For all my life When you're with me, baby the skies'll be blue For all my life

Me and you and you and me No matter how they toss the dice, it had to be The only one for me is you, and you for me So happy together

I can't see me lovin' nobody but you For all my life When you're with me, baby the skies'll be blue For all my life

Me and you and you and me No matter how they toss the dice, it had to be The only one for me is you, and you for me So happy together

Ba-ba-ba-ba ba-ba-ba-ba ba-ba-ba ba-ba-ba-ba Ba-ba-ba-ba ba-ba-ba-ba ba-ba-ba ba-ba-ba-ba

Me and you and you and me No matter how they toss the dice, it had to be The only one for me is you, and you for me So happy together So happy together How is the weather So happy together We're happy together So happy together Happy together So happy together So happy together (ba-ba-ba-ba ba-ba-ba-ba)

De Zangstudio; Zangles van Emily van Orsouw

Lid van het  Houtens Muziek Collectief

 

Ik geef lessen op maandag, woensdag en vrijdag aan de Hefbrug 1,  in Houten. 

 

De Zangstudio gaat zorgvuldig om met uw privacy,

Meer informatie hierover vindt u hier: Privacy

Al het Fotomateriaal is geschoten tijdens zanguitvoeringen, zanglessen en groepslessen.

Met dank aan Albert Wollaars. 

Mocht u het niet eens zijn met een plaatsing van een foto? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Neem contact op via het contactformulier

Of mail naar:

dezangstudio@gmail.com

 

Contact: