top of page

Zangcafe: Oeps 2 april!


In alle aankondigingen voor het zangcafe staat dat het zangcafe op 1 april wordt gehouden. Maar dit is een foutje in de Flyer, het zangcafe is namelijk op maandagmiddag 2 april, 2e paasdag.

Het zangcafe, het inmiddels drukbezochte open podium voor zangliefhebbers, viert vanaf september alweer het 5 jarig bestaan, samen met het 20 jarig jubileum van het Houtens MuziekCollectief (HMC), en het 10-jarig bestaan van het Theater. “Dat zullen we niet ongemerkt voorbij laten gaan, er volgt zeker een speciaal feestelijk zangcafe volgend seizoen!” Aldus Emily van Orsouw, Mede-organisator van het Zangcafe.die samen met Ri-Jean Mertens en Charles van der Dijssel van Reuring aan de Slinger het zangcafe organiseert. Samen zijn ze als zangdocent verbonden aan het HMC, en verheugen ze zich allebei op aanstaande editie. “Het thema van het Zangcafe op 2 april is muziek uit de jaren 60 en 70. Het is echt geweldig om ook jongeren in de zanglessen die we geven te zien stoeien met het Thema. Ouders halen hun lievelingsplaten van zolder om hun kinderen die muziek te laten horen, en alleen al die verbinding vind ik zo geslaagd!” Dus: Het zangcafe is op 2 april, aanvang 14:00, start 14:30! Voor meer informatie: www.zangcafe.nl

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page