top of page

Online zanglessen voor iedereen!

Beste Ouders en leerlingen,

Voor degenen die nog geen les hebben gehad op de nieuwe manier; het kan echt! Alle zanglessen gaan gewoon door; Dit om even voor de broodnodige positieve afleiding te zorgen, en de stem natuurlijk te onderhouden.

Na een week online popkoor, prive en duoles en zelfs een bandrepetitie is de conclusie nog steeds dat ik jullie het allerliefst naast me aan de piano heb staan, jullie mooie stemmetjes direct kan horen en een hi five kan geven na afloop... Maar:

Ook dat ik na 30 seconden al helemaal in de les zit, jullie kan observeren zoals ik dat normaal doe, en ook tips kan geven zoals normaal... en het best gezellig werd, en ik jullie hoorde groeien...

Enorm respect voor alle techneuten, partners, ouders of misschien jij gewoon zelf wel, waardoor het technisch gewoon is gelukt! Ik vind het echt geweldig dat we gewoon kunnen blijven zingen, elkaar kunnen zien of horen of lezen.. heel vet!!!

Nog even samenvattend hoe wij dit van de week nu hebben gedaan:

*Zangles kan dus online*:

Kidsklas / popkoor / zingen voor de lol:

Via Youtube! Op de normale lestijd ga je naar www.youtube.com/c/dezangstudio

De prive en duo lessen

Dit kan op de normale lestijd via de telefoon, tablet of nog handiger; de laptop!

Handig is om een extra (bluetooth) speaker bij de hand te hebben voor een eventuele karaoke.

Dit doe ik via de app Zoom, die geeft het beste audio geluid. (WhatsApp is een goed alternatief)

Zou je die kunnen installeren? Ik je kunt inloggen met meeting nummer: 6480063441

Op de laptop via zoom.us

Dit is een link voor Android:

Of voor iPhone:

Heb je nog vragen: Mail / app / bel me.. ik zal je zo goed mogelijk wegwijs maken!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page