Kidsklas

Voor kinderen van 4 tot 11 jaar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een heuse zangklas; De Kidsklas Junior van 4 tot 7 jaar, en van 7 tot 11 jaar de Kidsklas!

De Kidsklas Junior!

 

Zingen voor kinderen van 4 tot 7 jaar; boordevol stemverkenning, ritmische en muzikale ontwikkeling, leuke uitdagende liedjes en veel plezier! 

Wanneer: mail voor info over de startdatum. 

Lesduur: 30 minuten

Waar: de Soosruimte Enter, Hefbrug 1 in Houten, 

Kosten: 30 euro per maand

 

De Kidsklas

 

Vanaf 7 jaar zingen we in de kidsklas popliedjes, voornamelijk vertaald naar het Nederlands maar ook wel eens in het Engels. De groep bestaat uit zo'n 6 tot 10 kinderen en de les duurt 30 minuten.

 

De Kids krijgen in de les alvast wat handige tips bij het zingen, zodat ze gemakkelijk kunnen doorstromen naar de reguliere zanglessen.

 

Wanneer: maandag 15:30 en woensdagmiddag om 14:30.

Lesduur: 30 minuten

Waar: de Soosruimte van Enter, Hefbrug 1 in Houten, 

Kosten: 30 euro per maand

 

Als je meedoet aan de kidsklas krijg je in de les de zangbundel met alle liedjes mee naar huis zodat je thuis ook kunt oefenen. 

 

Over de docent:

Emily van Orsouw is als zangdocente  al ruim 10 jaar verbonden aan het Houtens Muziek Collectief. Ze heeft als docent veel ervaring met het lesgeven aan kinderen en daarbij vertaalt ze zelf moderne popliedjes zodat de kinderen toch de hits die nu populair zijn ook kunnen zingen.

In 2016 is Emily gestart met een cursus Kodaly, een zangcursus voor de allerkleinsten waarin de muzikaliteit en zangkunst spelenderwijs wordt gestimuleerd.

Voor meer info over Emily, klik hier.