top of page
Meisje dat Laptop met behulp

"Zingen is mijn grootste uitlaatklep" 

Online Zangles en groepsles

Online zangles | Serieus, Online samen zingen en muziekmaken kan echt!  Een zangles tijdens lockdown gaat dus ook prima! Zing de tofste nummers, leer ontspannen tijdens het zingen, zangtechnieken beheersen en werk aan je podiumangst om te performen als een professional! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Docenten | De zanglessen worden gegeven door creatieve en inspirerende docenten.  Angelique, Lucinda en Emily geven alledrie heel graag les aan kinderen, tieners en volwassenen. Ook houden ze heel veel van muziekmaken, liedjes schrijven en optreden. Ze weten als de beste hoe je je stem goed moet onderhouden, wat je kan doen als je heel zenuwachtig bent en welke tools je nodig hebt om te klinken als een professional.   

 

Computer | Om voor de leerling en de docent er de allerfijnste leservaring van te maken gebruik je een laptop of computer en het liefst een vaste internetverbinding. Zo krijg je allebei een mooi geluid, en dat is waar muziek toch om gaat niet? 

Ook voor digibeten | We helpen je graag met de setup! Hieronder zie je welke programma's wij gebruiken en vind je ook instructiefilmpjes en handleidingen mocht het niet lukken om ze te installeren.

Online proefles | Wil je eerst weten of online zangles wel voor jou werkt? Natuurlijk kun je altijd een proefles nemen! Mail naar dezangstudio@gmail.com of vul het contactformulier in, en we maken z.s.m een afspraak met je. 

"Zingen geeft me energie. Dat ik online kan blijven zingen bij Emily tijdens deze lockdown is een lichtpuntje in mijn week!" 

bankje%20jassen%20klein1_edited.jpg

Welke programma's gebruiken we?

HOOFDLETTERS

35165-64229-000-lead-Zoom-l.jpg

Zoom

De onlinelessen geven we al een tijdje via Zoom. Het programma heeft heel veel mogelijkheden en kan bijvoorbeeld ook naar Youtube streamen wat handig is voor de koorlessen.

 

Vraag het meetingnummer bij jouw zangjuf Angelique, Lucinda of Emily!

webinar online lesgeven.png

Sonobus

Een nieuw gebruiksvriendelijk programma waarmee je samen kunt zingen en spelen zonder vertraging! Speciaal voor de prive en groepslessen tot 10 leerlingen. Ook zit er er een opnamefunctie in. Als je klikt op de afbeelding ga je direct naar de Nederlandse handleiding zodat je meteen aan de slag kan!

De groepsruimte in Sonobus heet dezangstudio.

 

Download Sonobus hier:

Windows: https://www.sonobus.net/releases/sonobus-1.4.6-win.exe

Mac: https://www.sonobus.net/releases/sonobus-1.4.6-mac.dmg

98586180-3673-11eb-954a-48837500954b.png

Jamulus

Voor Online zangles en de grotere groepslessen is Jamulus het programma om mee samen te zingen! Zonder vertraging samen zingen tot maximal 50 leerlingen tegelijk. Dan kun je dus met een koor zingen en ook de begeleidingsband in dezelfde server kwijt. Wonderbaarlijk. 

Een uitgebreide videohandleiding vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=Ngck9WrWkpY&t=2243s

 

Download jamulus via deze link:

Windows: https://github.com/jamulussoftware/jamulus/releases/download/r3_8_1/jamulus_3.8.1_win.exe

Mac:

https://github.com/jamulussoftware/jamulus/releases/download/r3_8_1/jamulus_3.8.1_mac.dmg


bottom of page