top of page

"Zingen is mijn grootste uitlaatklep" 

Lockdown-koor advertentie.png

Online Projectkoor 60's 70's

Online projectkoor | Serieus, Online samen zingen en muziekmaken kan echt!  Een zangles tijdens lockdown gaat dus ook prima. Of je nu liever samenzingt met alleen zoom of ook echt gehoord wil worden en meerstemmig wilt samenzingen via Jamulus, het mag allebei! Liever Corona-proof een Zangwandeling plannen? Klik hier 

 

 

 

 

 

De koorrepetities | De repetities zijn elke woensdagavond van 20:00 tot 21:45 online. Je mag zo lang meedoen als je wilt. Het project duurt voorlopig 10 weken maag gaat in principe door totdat we weer in een ruimte samen mogen zingen. Hoe lang dit duurt weten we nog niet helaas, maar we hebben in de tussentijd in ieder geval iets leuks te doen!

 

 

 

 

 

 

De Docent | De koorrepetities worden gegeven Emily van Orsouw, afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg. "Zingen is zo fijn, gezellig en supergezond! Ik geniet er enorm van om mijn liefde voor zang te delen met mensen en in meerstemmige popliedjes samen iets moois neer te zetten. 

Computer | Om voor de leerling en de docent er de allerfijnste leservaring van te maken gebruik je een laptop of computer en een vaste internetverbinding. Zo krijg je allebei een mooi geluid, en dat is waar muziek toch om gaat niet? 

We zingen met de programma's Zoom en Jamulus. Voor Jamulus heb ik bij deze een installatiehandleiding

Ook voor digibeten | Ik help je graag met de setup!

*Mocht je nog geen headset of microfoon hebben om mee te zingen en graag installatiehulp willen voor de programma's dan kan ik je daarbij helpen.

 Ik zorg ervoor dat je op tijd aangesloten bent! Voor 37,50 zorg ik dat er een headset in jouw brievenbus komt, installeren we samen de programma's voor woensdag en testen we voor die tijd je verbinding.

Betaling | De kosten zijn 25 euro per maand. We zingen door tot we weer op locatie kunnen zingen met ons eigen koor. Je mag zo lang meedoen als je wilt. Met de volgende betaallinks kun je deze kun je voor 3 maanden in een keer betalenof per maand

"Zingen geeft me energie. Dat ik online kan blijven zingen bij Emily tijdens deze lockdown is een lichtpuntje in mijn week!" 

TijgerLadies-5043_edited.jpg
Meisje met Bloem

Deze lessen kun je online volgen:

Photo 29-06-13 16 42 59_bewerkt.jpg

Prive en duo les

Ma / Wo / Vrij

30 tot 45 minuten werken aan de liedjes die jij graag wilt zingen. 

Vanaf

32,50

HMC-2018-026A7705.jpg

Zingen voor de lol

Ma / Vrij

In een groepsles samen leren zingen. Basistechnieken en ontspannen klank leren maken.

Vanaf:

30,-

HMC-2018-026A7608.jpg

Popkoor

Ma / Wo

Meerstemmig samen de leukste popsongs zingen! Dat kan online dus ook. Je kan op elk moment instromen!

Vanaf:

37,50

Welke programma's gebruiken we?

HOOFDLETTERS

35165-64229-000-lead-Zoom-l.jpg

Zoom

De onlinelessen geven we al een tijdje via Zoom. Het programma heeft heel veel mogelijkheden en kan bijvoorbeeld ook naar Youtube streamen wat handig is voor de koorlessen.

 

Als je op join meeting klikt is mijn meeting nummer 6480063441

webinar online lesgeven.png

Sonobus

Een nieuw gebruiksvriendelijk programma waarmee je samen kunt zingen en spelen zonder vertraging! Speciaal voor de prive en groepslessen tot 10 leerlingen. Ook zit er er een opnamefunctie in. Als je klikt op de afbeelding ga je direct naar de Nederlandse handleiding zodat je meteen aan de slag kan!

De groepsruimte in Sonobus heet dezangstudio.

 

Download Sonobus hier:

Windows: https://www.sonobus.net/releases/sonobus-1.3.0-win.zip

Mac: https://www.sonobus.net/releases/sonobus-1.3.0-mac.dmg

98586180-3673-11eb-954a-48837500954b.png

Jamulus

Voor Online zangles en de grotere groepslessen is Jamulus het programma om mee samen te zingen! Zonder vertraging samen zingen tot maximal 50 leerlingen tegelijk. Dan kun je dus met een koor zingen en ook de begeleidingsband in dezelfde server kwijt. Wonderbaarlijk. 

Een uitgebreide videohandleiding vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=Ngck9WrWkpY&t=2243s

 

Download jamulus via deze link:

https://sourceforge.net/projects/llcon/

bottom of page