Ontspannen zingen in Houten

Schrijf je in voor de Zang 3 daagse!

 

In de Zang - 3 -daagse worden leuke lessen gegeven door Zangdocente Emily van Orsouw en haar nieuwe Stagiare Angelique. Inschrijven kan door te klikken op de volgende link:

 

 

 

 

 

 

 

 

Vul hier je naam en emailadres in en kies de workshop(s) waar je voor wilt intekenen. Via mail wordt je dan op de hoogte gehouden.

 

Voor de leerlingen van de Zangstudio zijn de workshops gratis. Maar als je geen les hebt kun je ook workshops volgen!

 

De kosten voor de workshops zijn dan 5,- per workshop. Voor elke workshop extra komt er 2,50 bij. Dit bedrag kan contant of met pin worden betaald. 

Voor leerlingen van De Zangstudio zijn de workshops dus al onderdeel van het lestarief.

 

Lokatie: De soos van Jongerencentrum Enter, Hefbrug 1, Houten.

Ingang rechts om de hoek.

 

Maar welke workshops kan ik dan volgen?

 

1. KidsKlas Karaoke - Emily

Een half uur lekker (mee)zingen met allemaal bekende , in het Nederlands. Met en zonder microfoon! Deze workshop wordt op maandag en op woensdagmiddag gegeven voor kinderen tot 12 jaar. 

 

2. Zingen met gevoel - Emily en Angelique

Je kent ze wel, van die artiesten die je kippenvel kunnen bezorgen.. Niet alleen zingen ze mooi, maar ze zingen ook echt met gevoel! Maar hoe doe je dat? Op maandag en woensdag, 12 - 99 jaar.

 

3. Hoe zing je in een musical? Angelique

Zingen is een musical is echt anders dan in een popband, in een koor.. toneelspelen terwijl je zingt! Nieuwe Stagiare Angelique leert je van alles over het musical zingen! Woensdagmiddag 7 - 15 jr.

 

4. Optreedtips - Emily en Angelique

Neem jouw favoriete optreedliedje mee en dan gaan we oefenen! Tip en Trics! Op woensdag en vrijdag voor 12 - 99 jr.

 

5. Liedjes Schrijven - Emily

Misschien schrijf je al wel eens een songtekst of een liedje, of zou je dat graag willen? Misschien loop je wel eens vast?

Doe mee! Op vrijdag voor 12 jaar tot 99 jr

 

6. Bandworkshop - Emily

In deze workshop kun je zingen met een echte band! Als je je inschrijft kun je kiezen uit een lijst met liedjes. Op vrijdagavond van 19:00 tot 21:30. 

7. Zingen voor de lol! voor Volwassenen - Emily

Zingen is superleuk, fijn,  en je moet vaak goed op je ademtechniek, klank en volume letten enzo.. maar wist je dat ook juist heerlijk in het nu kan zijn met het zingen? Met makkelijke Afrikaanse liedjes bijvoorbeeld met weinig tekst. En simpele popliedjes waar het niet gaat om heel goed zingen, maar vooral om heel leuk zingen :-)

 Dat gaan we samen doen op de maandagavond en de vrijdagochtend.