Schrijf je in voor de workshopweek!

 

In de Workshopweek worden leuke lessen gegeven door Zangdocente Emily van Orsouw en haar nieuwe Stagiare Angelique. Inschrijven kan door te klikken op de volgende link:

 

 

 

 

 

 

 

 

Vul hier je naam en emailadres in en kies de workshop(s) waar je voor wilt intekenen. Via mail wordt je dan op de hoogte gehouden.

 

Voor de leerlingen en hun ouders van de Zangstudio zijn de workshops gratis. Maar als je geen les hebt kun je ook workshops volgen!

 

De kosten voor de workshops zijn dan 5,- per workshop. Voor elke workshop extra komt er 2,50 bij. Dit bedrag kan contant of met pin worden betaald. 

Voor leerlingen van De Zangstudio zijn de workshops dus al onderdeel van het lestarief.

 

Lokatie: De soos van Jongerencentrum Enter, Hefbrug 1, Houten.

Ingang rechts om de hoek.

 

Maar welke workshops kan ik dan volgen?

 

1. KidsKlas Kerst Karaoke - Emily (maandag) en Angelique (woensdag)

Een half uur lekker (mee)zingen met allemaal bekende kerstliedjes, in het Nederlands. Met en zonder microfoon! Deze workshop wordt op maandag en op woensdagmiddag gegeven voor kinderen tot 12 jaar. 

 

2. Studio opname Kersthit

Elk jaar weer een groot succes! Doe mee aan de opnames van een heuse kersthit. Emily neemt haar studio-apparatuur mee naar Enter en zin ook mee op Let it Snow / In de sneeuwOp maandag en woensdag, 12 - 99 jaar.

 

3. Hoe zing je in een musical? Angelique

Zingen is een musical is echt anders dan in een popband, in een koor.. toneelspelen terwijl je zingt! Nieuwe Stagiare Angelique leert je van alles over het musical zingen! Woensdagmiddag 7 - 15 jr.

 

4.Ook voor ouders: Mindful Zingen (met Tai Chi!)

Relaxed de kerst in? Kom mee mindful zingen! Dmv oefeningen die je meer in je lijf laten zakken, heb je meer energie om te zingen, en om überhaupt je kerstdiner op tafel te krijgen! Op Vrijdag voor 17 - 99 jr.